بهاروندی: راه اندازی پایگاه قهرمانی به پیشرفت بانوان کمک می کند

1399/07/06 | اموربانوان



پری بهاروندی بازیکن اسنوکر کشورمان، ایجاد پایگاه قهرمانی را یکی از مهمترین برنامه ها برای پیشرفت بانوان مطرح کرد و در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون به تشریح مسائل و مشکلات در این حوزه پرداخت.

پری بهاروندی داور و بازیکن اسنوکر کشورمان در مورد شرایط تمرینی و آمادگي خود گفت:  پیش از كرونا مدتي كوتاه در مجموعه ورزشي انقلاب تمرين مي كرديم و از آمادگي خوبي برخوردار بوديم اما بعد از شيوع ويروس كه بحث قرنطينه و تعطيلي اماكن ورزشي به ميان آمد چند ماهي از تمرين دور بوديم اما خوشبختانه پايگاه قهرماني در اختيار بازيكنان تيم ملي (بر اساس رنكينگ كشوري با توجه به محدود بودن فضاي ورزشي به دليل بيماري كرونا) قرار گرفت و بصورت يك روز درميان در پايگاه قهرماني مجموعه ورزشي آزادي تمرين ميكرديم اما متاسفانه دوامي نداشت و دوباره تعطیل شد و از اين بابت بسيار دلسرد و ناراحت هستیم .


بازیکن اسنوکر کشورمان با اشاره به  وضعيت كلي بانوان اين رشته افزود:  متأسفانه در بخش بانوان مشكلات زياد و اساسي وجود دارد، نبود فضای کافی  و کم بودن تعداد مسابقات بانوان موجب کم شدن انگیزه ورزشکاران می شود. می بایست شرایطی فراهم شود تا ورزشکاران عضو تیم ملی و حاضر در رنکینگ از شرایط تمرینی خوبی برخوردار باشند.


بهاروندی ادامه داد: از نظر من بايد برنامه ريزي مدوني براي بخش بانوان صورت بگيرد ؛ابتدا راه اندازي پايگاه قهرماني براي تمرين بازيكنان رنكينگ، برگزاري اردوهاي تيم ملي زير نظر مربي، برگزاري فصلي مسابقات رنكينگ براي بانوان، بالا بردن سطح مسابقات از نظر برگزاري،داوري،جوايز و ... ،جذب اسپانسر براي مسابقات داخلي و خارجي از طرف فدراسيون و ... ميتواند كمك كننده باشد ،از طرفي براي جذب بازيكنان جديد بحث استعداديابي در بخش بانوان بويژه از طريق رايزني با آموزش و پرورش و دانشگاهها ميتواند در اين زمينه راهگشا باشد .


بهاروندی در پاسخ به این سوال که داوری سخت تر است یا بازیکن بودن گفت: من داور اسنوكر هستم و با توجه به اينكه رشته ي تحصيلی ام هم حقوق است فكر ميكنم داوري و قضاوت در زندگي من تاثير زيادي گذاشته است، داوري آمادگي جسمي و ذهني بالايي نياز دارد و از طرفي یک  داور هميشه بايد در حال به روز  كردن اطلاعاتش باشد، داوران اسنوكر مانند بازيكنان اين رشته عاشق كارشان هستند وگرنه از نظر مالي داوران دستمزد پائيني دارند. اما در مورد سوال شما در مورد اينكه داور بودن سخت تر است يا بازيكن بودن، با توجه به اينكه من هم بازيكن و هم داور هستم و به سختي هاي كار داوري آگاهم و بايد بگويم  از نظر من بازيكن بودن در هر رشته ي ورزشي سخت تر از هر كاري است، بازيكن تمام زندگي، وقت و انرژي اش را براي رشته ي ورزشي اش ميگذارد، از تفريحات و زمان هایی كه هم سن و سال هايش دارند ميگذرد تا موفق شود، هميشه بايد تمرين داشته باشد و زمان خوابش مناسب باشد، رژيم غذايي خاصي را دنبال كند و تمركز داشته باشد، از لحاظ روحي در ميدان مسابقه فشار روحي و بار رواني مسابقه بيشتر از هر كسي بر روي بازيكن است و به همين دليل من فكر ميكنم كه بازيكن بودن سخت تر است و در عين حال شيرين تر .


در آخر اُميدوارم كه در رشته هاي بيلياردي اعم از اسنوكر و پاكت بيليارد هر روز شاهد پيشرفت و بهروزي باشيم و آرزوي موفقيت براي تك تك بازيكنان،داوران ،مربيان و ... را دارم .



آلبوم تصاویر


فایل های ضمیمه


مطالب مرتبط


نظرات

لطفا نظر دهید
نظر شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد
لطفا برای نظر دادن قوانین را رعایت کنید
مواردی که باعث عدم تایید نظر شما خواهد شد
1 - تهمت ، توهین و افترا
2 - هرگونه کلامی که مصداق بی ادبی باشد



نظرات ارسال شده



نظر خود را ثبت کنید





پرتال جامع



ارتباط با فدراسیون



آخرین بخشنامه ها



بخش نامه ها »

اخبار استان ها




مهمترین خبر ها